Training aanvragen bij Trainingen op Maat

Op basis van de informatie die u hier invult zal ToM trainers aan uw training koppelen.

Hiervoor hebben wij voldoende informatie nodig om te beoordelen welke trainer het beste aansluit bij uw wensen. Vul het formulier daarom zo volledig mogelijk in. Mocht u vragen hebben dan kunt ons bereiken op trainingen [@] lsvb.nl of 030 – 231 6464

Wilt u dat wij contact opnemen voor een intake per telefoon, of om uw vragen te beantwoorden? Vul dan alleen het eerste blok in.

Algemene gegevens

Op basis van de contactgegevens, zullen we contact met u opnemen met nadere vragen, informatie over de haalbaarheid van uw aanvraag en/of een bevestiging van uw aanvraag.

Trainingswensen

ToM ontwikkelt iedere training op maat. Geef daarom aan wat de deelnemers moeten leren en wat met de training bereikt moet worden. Als er een trainer bij uw training is gevonden, dan zal deze trainer contact met u opnemen en om op basis hiervan een training te ontwerpen. Het hoeft dus nadrukkelijk geen bestaande training uit onze brochure te zijn, al mogen die uiteraard wel als inspiratie gebruikt worden.
Geef hier informatie over de doelgroep. Denk aan ervaring, achtergrond en dergelijke. In het geval van een training voor medezeggenschappers ook graag aangeven of er medewerkers meedoen.
Geef hier het liefst meerdere opties zodat er de grootste kans is dat we een trainer kunnen vinden die dan ook kan. Wij vragen u om opties op te geven die 4 of meer weken in de toekomst liggen.
Hoeveel mensen worden er ongeveer verwacht?
Wat is de (voorkeurs)taal van de deelnemers? Wij kunnen niet garanderen dat de training in een andere taal dan Nederlands gegeven kan worden
Moeten we nog meer weten over de training?